A program keretében számtalan támogatási szolgáltatás és dokumentáció érhető el, amelyek segítségével egyszerűvé válik a szoftverek bevezetése, üzemeltetése és oktatása.

Implementációs projektek

A résztvevő intézményeknek lehetőségük van mérnök támogatás lehívására, amelyek keretében Novell rendszermérnökök távoli elérésen keresztül vagy a helyszínen, elvégzik a szoftvercsomag bevezetését és oktatását.

 

Támogatás

A HUEDU program keretén belül a Novell Magyarország támogatást is biztosít a termékek bevezetéséhez és üzemeltetéséhez. A támogatás többféleképpen vehető igénybe:

Levelezési cím

Támogatás érhető el a HUEDU témájú kérdések számára létrehozott levelezési címen, ahol a Novell szakemberei válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A témához tartozó cím: info@huedu.hu

Információs vonal

Munkanapokon 9-17 óra között tájékoztatást kaphat a HUEDU programmal kapcsolatban, a csatlakozásról és a termékekről a +36 1 489 46 00 telefonszámon.

 

A nyílt forrású közösség felhasználóit külön videósorozattal is segítjük, amelynek folyamatosan bővülő elemei a LibreOffice használatához nyújtanak vizuális segítséget.