Home
Belépés : RSS : Twitter : Facebook
Facebook

Szolgáltatások

A program keretében számtalan támogatási szolgáltatás és dokumentáció érhető el, amelyek segítségével egyszerűvé válik a szoftverek bevezetése, üzemeltetése és oktatása.

Implementációs projektek

A résztvevő intézményeknek lehetőségük van mérnöknapok lehívására, amelyek keretében Novell rendszermérnökök a helyszínen elvégzik a szoftvercsomag bevezetését és oktatását.

Üzemeltetés-támogatás

A program keretén belül a Novell támogatást biztosít a termékekhez. A támogatás többféleképpen vehető igénybe:

HUEDU információs vonal
Információs vonal
Munkanapokon 9-17 óra között tájékoztatást kaphat a HUEDU programmal kapcsolatban a csatlakozásról és a termékekről a +36 1 489 46 00 telefonszámon.
HUEDU közösségi támogatás
Levelezőlista
Közösségi támogatás érhető el a HUEDU levelezési listáján, ahol a Novell szakemberei mellett a programban aktív szerepet vállaló iskolák informatikusai is válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A csoport a https://groups.google.com/group/huedu címen érhető el.

A nyílt forrású közösség felhasználóit külön videósorozattal is segítjük, amelynek folyamatosan bővülő elemei a LibreOffice használatához nyújtanak vizuális segítséget.

Oktatási anyagok

Elérhetőek a nyílt forráskódú termékek oktatását segítő, akkreditált oktatóanyagok, amelyek órákra bontva, lépésről lépésre segítik a tanulókat az érettségire való felkészülésben.
tovább »