Home
Belépés
Belépés
: RSS : Twitter : Facebook

Támogatás

A HUEDU program keretén belül a Novell Magyarország támogatást is biztosít a termékek bevezetéséhez és üzemeltetéséhez. A támogatás többféleképpen vehető igénybe:

HUEDU információs vonal

Információs vonal

Munkanapokon 9-17 óra között tájékoztatást kaphat a HUEDU programmal kapcsolatban, a csatlakozásról és a termékekről a +36 1 489 46 00 telefonszámon.

HUEDU közösségi támogatás

Közösségi támogatás

A Goggle Groups oldalain létrehozott csoportban lehet elérni a közösségi támogatást, ahol szakembereink is gyakran válaszolnak.

Természetesen a Novell célja a szerződés esetleges lezárulta után is a felhasználók elégedettségének biztosítása lesz, ezért több szintű szolgáltatási csomagot fog biztosítani a HUEDU-hoz csatlakozott intézményeknek. Továbbra is üzemeltetni fogja az ingyenesen elérhető közösségi támogatási rendszert, ahol a Novell rendszermérnökei is válaszolnak majd a felmerülő kérdésekre. Ezeken felül lehetőség lesz egyedi támogatási szerződések, valamint speciálisan az oktatási intézmények számára biztosított havi bevezetés támogatási szerződések megkötésére is. A rendszergazdák és informatikusok továbbképzésére tanfolyamokat fogunk indítani az ország nagyobb városaiban, amelyeken a programhoz csatlakozott intézmények alkalmazottainak kedvezményes részvételt fogunk biztosítani.