Home
Belépés : RSS : Twitter : Facebook

Több ezer új felhasználó Csongrádon és Szentesen

Rendszermérnök kollégáink a héten közel 4000 felhasználónak tették elérhetővé az OpenLab megoldásunkat Csongrád megyében, Csongrádon és Szentesen.

Első körben a Csongrádi Oktatási Központ, Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium két tagintézményében, a Batsányi János Gimnáziumban, illetve a Sághy Mihály Szakközépiskolában implementáltuk a HUedu program keretén belük a labormunka-támogató alkalmazáscsomagot.
A Csongrád Kistérségi Egyesített Alapfokú Oktatási Intézményben is bevezettük az OpenLabot, amelynek eredményeképpen az oktatási intézményhez tartozó 6 csongrádi általános iskola szerdától egységes megoldást használ az alábbi területeken:
– levelezés
– hálózati korlátozás
– munkaállomás-felügyelet
– e-napló
– dolgozatkezelés

Ezt követően Szentesen, a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskolában is implementáltuk az OpenLab megoldást.
Az iskola rendszergazdái nagyon lelkesnek bizonyultak, terveik szerint egy rövid tesztelést követően lecserélik a meglévő megoldásaik egy részét az OpenLabra.

A telepítésen felül oktatást is tartottunk az oktatási intézmények rendszergazdáinak, amelynek köszönhetően könnyebbé válhat a termék üzemeltetése.

Az implementáción, oktatáson felül rendszermérnök csapatunk további ingyenes támogatást nyújt az OpenLab működtetéséhez az információs vonal, a levelezőlista és a programra feliratkozott tagok számára a hibabejelentő rendszeren keresztül.

Várjuk véleményed