Home
Belépés : RSS : Twitter : Facebook

Az e-mail evolúciója – szervezeteken belüli együttműködés ma és holnap

A CIO Magazine felmérése szerint az informatikai döntéshozók egyik legfontosabb feladatuknak az alkalmazottak produktivitásának növelését látják. A vállalaton belüli együttműködés terén a jól bevált módszerek (például az e-mail) és az előremutató eszközök (például a közösségi funkciók) ésszerű kombinálása jelenti a jövőt.

A CIO Magazine 2011-es, 729 informatikai vezető körében végzett ’State of the CIO’ felmérésének közlésével a Novell arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy napjaink egyik legfontosabb informatikai célkitűzése a végfelhasználók produktivitásának növelése. Az informatikai vezetőknek folyamatosan keresniük kell azokat az előremutató, a munka hatékonyságát serkentő eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek segítségével mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhatnak.

A végfelhasználók produktivitását javító, stratégiai IT kezdeményezések kivitelezéséhez jól átgondolt tervre van szükség, amely továbbmutat az irodahelyiségek fizikai határainál. A vállalatok növekedése és a távmunka térnyerése mellett az alkalmazottaknak képesnek kell lenniük ugyanúgy kommunikálni a távoli munkatársakkal és partnerekkel, mintha a szomszéd asztalnál ülőhöz szólnának. Az informatikai döntéshozókra hárul a megfelelő technológia kiválasztása, amely támogatja a vállalat növekedését, és amely lehetővé teszi a közvetlen, személyes szintű együttműködést, utazási költségek nélkül.

A teljes cikket ide kattintva érheti el: http://www.novell.com/hu-hu/hirek/novell_collaboration_sajtoinformacio.html

 

Várjuk véleményed