Home
Belépés : RSS : Twitter : Facebook

Open Enterprise Server 11: az összes szükséges szolgáltatás egy platformon

Az új Open Enterprise Server verzió megjelenésével egyetlen platformon (a SUSE Linux Enterprise Server 11-en) konszolidálhatók a szervezetek alkalmazásszerverei, valamint hálózati-, biztonsági, nyomtatási-, és fájlszolgáltatásai.

A Novell bejelentette, hogy a mai naptól elérhető a BrainShare konferencián bemutatott Open Enterprise Server 11, amely a Linux platformok között az egyik legfejlettebbnek tekinthető SUSE Linux Enterprise Server 11 alatt biztosít minden olyan vállalati szintű hálózati-, nyomtatási- és fájlszolgáltatást, amelyeket a szervezetek napi működésükhöz igényelnek.

A SUSE Linux Enterprise Server 11 egyre inkább egyfajta alapértelmezett alkalmazásszerverré növi ki magát a szervezeteknél, egyre többen helyezik át például SAP és egyéb kritikus alkalmazásaikat erre a platformra. Az Open Enterprise Server 11 megjelenésével a Novell ügyfelei hálózati szolgáltatásaikat is ugyanezen a platformon tudják futtatni.

A Novell Open Enterprise Server 11 a SUSE Linux Enterprise Server 11-et egészíti ki fejlett hálózati, biztonsági és rendszerfelügyeleti szolgáltatásokkal, lehetőséget biztosítva arra, hogy a cégek a Linux-rendszereket csoportmunka és hálózati infrastruktúraként is használják. Rendszerbe integrált telepítési és frissítési komponenseinek segítségével az informatikai hálózat egyszerűen továbbfejleszthető az aktuális igényeknek leginkább megfelelő, a nyílt és zárt forráskódú megoldásokat egyaránt tartalmazó és támogató infrastruktúra irányába.

A teljes cikket ide kattintva érheti el:  http://www.novell.com/hu-hu/hirek/oes11.html

Várjuk véleményed