Home
Belépés : RSS
RSS
: Twitter
Twitter
: Facebook

HUEDU meghosszabbítva!

Örömmel értesítjük, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium meghosszabbította a HUEDU licencmegállapodást amely alapján a magyarországi általános-, és középiskolai, illetve felsőoktatási képzést nyújtó intézmények költségek nélkül jogtisztán vehetik igénybe a Novell szoftver termékportfólió szinte minden elemét, akár az intézmény saját hálózatában, akár az oktatásban használatra.A korábban igényelt licencekhez kapcsolódó megújított szoftverhasználati engedélyt és az aktivizációs kódokat email-ben küldtük ki az Intézményeknek.

A szerződés keretében a licenceken kívül lehívhatóak konzultációs és mérnök napok valamint intézményre szabott oktatások is. Konzultációs és mérnök napokkal kapcsolatos projekt ötletüket és igényüket az info (kukac) huedu (pont) hu címen jelezzék.

Oktatásaink elindítása előtt szeretnénk felmérni az intézmények igényeit. Kérjük töltsék ki alábbi kérdőívünket, ezzel segítve, hogy az Önöknek megfelelő oktatások kerüljenek megszervezésre: http://tinyurl.com/huedu-oktatasi-terv

Csatlakozzanak Facebook ( http://www.facebook.com/pages/HUedu/154624427880993

http://www.facebook.com/pages/HUedu/154624427880993
) és Twitter ( http://twitter.com/NovellHUedu ) közösségünkhöz is, hogy nyomon tudják követni az Oktatási Intézményeket érintő Nyílt Forráskóddal kapcsolatos híreket!

Várjuk véleményed