Home
Belépés : RSS : Twitter : Facebook

Ajánlataink

A HUEDU program már nem csak egy licencszerződés az NFM és a Novell Inc. között, hanem ennél sokkal több. A Novell határozott célja, hogy a nyílt forrású megoldások nagyobb hangsúlyt kapjanak az oktatásban.

Aktuális programunk az OpenLab, amellyel kapcsolatban a Megoldások menüpontban találhatnak információkat.

 

HUEDU csatlakozás hallgatóknak

Ajánlatunk hallgatók részére

A hallgatók részére elérhetővé tesszük a nyílt forrású projekteket. Függetlenül attól, hogy ki milyen tanulmányokat folytat, helye van a nyílt forrású projektekben. Tanulhat valaki programfejlesztést vagy marketinget, készülhet valaki szakfordítónak vagy újságírónak, helyet tudunk biztosítani a számára egy, a Novell által támogatott nyílt forrású projektben, ahol szakmai gyakorlatát végezheti.

tovább »

HUEDU csatlakozás oktatóknak

Ajánlatunk oktatók részére

A tanároknak hatalmas felelőssége van a jövő társadalmának alakításában. Segítséget szeretnénk nyújtani ebben a hatalmas feladatban. Számtalan ötletünk van erre…

tovább »

HUEDU csatlakozás rendszergazdáknak

Ajánlatunk oktatási intézmények rendszergazdái részére

Az OpenLab alkalmazáscsomag legfontosabb informatikai szolgáltatásai közé tartoznak a hálózati alapszolgáltatások, a hardver- és szoftverleltár, az egységes levelező-rendszer, az integrált kiszolgáló-felügyelet, a felhasználók kezelése, valamint a mentés és monitorozás funkció.

tovább »